Certificeret konfliktmægler Susie Malene Krogh

Personlig 1:1 rådgivning

Til dig, der drømmer om mere ro i sindet og  færre konflikter med din tidligere partner.

Føler du, at du skal sluge mange kameler og at kommunikationen mellem jer kunne være bedre? Føler du dig misforstået og afmægtig? Længes du efter at blive lyttet til, anerkendt for dit forældreskab og få ro i dit hoved, så du kan gå i seng om aftenen uden at bekymre dig? 

Så er du landet det helt rigtige sted.

Jeg hjælper dig med at navigere i uenigheder og viser dig, hvordan du kan nedtrappe og forebygge konflikter – uden at gå på kompromis med dine værdier og synspunkter. Samtidig lærer jeg dig, hvordan du passer godt på dig selv og træffer bevidste valg, der ikke eskalerer situationen mellem jer. 

Måske kan du genkende det her?

Du er træt af de konstante bekymringer og frustrationer, når I er uenige. Du kunne godt tænke dig, at I kunne kommunikere på en ordentlig og respektfuld måde, så det blev meget nemmere at finde gode løsninger sammen.

Du længes efter, at det var nemmere at være deleforælder og at I begge ville tage del i de svære samtaler. At I kunne justere jeres aftaler løbende, efterhånden som livet forandrer sig, uden at det førte til konflikter og dårlig stemning. Men lige nu føler du dig magtesløs og alene i forsøget på at skabe et godt samarbejde med din tidligere partner. Du føler, at du ofte bliver misforstået og at samtalerne kører i ring. 

Hvis du kan genkende disse følelser, er jeg her for at hjælpe.

Gennem 1:1 rådgivning arbejder vi sammen om mindske konflikterne og øge din selvomsorg, så du oplever mere glæde og overskud i hverdagen. Ved at fokusere på, hvad du kan gøre, vil du bidrage positivt din egen og børnenes trivsel. 

Jeg ser frem til at lære dig hvordan.

Du vil gerne derhen, hvor..

  • Du kan være mentalt til stede i dit eget liv uden at tankerne konstant kredser om samarbejdsproblemer med din tidligere partner.

  • Du giver slip på bekymringer, gamle sår og skuffelser, så du kan fokusere på fremtiden i stedet for at hænge fast i fortiden.
  • Du ikke længere behøver at frygte dårlig stemning og konflikter, når du er sammen med din tidligere partner – for eksempel til fest på børnenes skole.

  • Du ikke venter på, at din tidligere partner “ændrer sig” eller “indser nogle ting”, men tager ansvar for din egen trivsel – i særdeleshed for børnenes skyld.


  • Du finder balancen mellem at være en god forælder og samtidig tage dig af dig selv, så du ikke føler dig alene i processen med at skabe et godt samarbejde med din tidligere partner og en stabil hverdag for børnene.

  • Og vigtigst af alt: Du får konkrete værktøjer til at navigere i et samarbejde, der er udfordrende, så du kan bevare roen og fortsat skabe et stabilt og trygt miljø for dine børn.
susie malene krogh skilsmisse samvær deleordning konfliktløsning

Sådan foregår rådgivningen

Din investering for én rådgivningssession via zoom: 1.150 kr. inkl. moms.

Du booker selv en tid i min kalender – lige når det passer dig.