Susie Malene Krogh konfliktmægler skilsmisse

Cand.jur., konfliktmægler og skilsmissementor

Susie Malene Krogh

En stor del af min personlige rejse handler om, at jeg i mine teenageår blev skilsmissebarn og selv blev deleforælder, da jeg var i midten af tyverne. Jeg har oplevet mange konflikter i mit eget liv og undervejs opdaget, hvad bevidsthed om konfliktløsning, samarbejde, forhandling mellemmenneskelige relationer og selvomsorg kan gøre. 

Den viden og erfaring, jeg har opnået, har ændret mit liv. Derfor brænder jeg for at hjælpe andre deleforældre med at skabe de bedste betingelser for sig selv og deres børn efter en skilsmisse og bevæge sig fra kamp og indædte diskussioner til gensidig tillid og samarbejde. Det er min passion. 

Presse

Pludselig tog livet en drejning

Jeg fandt endelig min vej og står nu her, hvor jeg føler mig allermest hjemme..

Da jeg begyndte min rejse mod at blive forsvarsadvokat, var jeg drevet af en dyb fascination af argumenter, retfærdighed og evnen til at overbevise andre om, at jeg havde ret. For mig handlede det om at finde hullerne i andres argumenter og vinde en kamp. Jeg troede, at den tilgang ville føre mig til succes – både professionelt og personligt.

Men så blev jeg mor, og pludselig stod jeg overfor en helt anden virkelighed. Jeg indså, at den strategi ikke var bæredygtig i mit parforhold eller andre relationer. Argumenter og “det skal blive på min måde” skabte kun afstand og konflikter – særligt efter jeg blev deleforælder. Midt i mit livs største krise besluttede jeg mig for at ændre kurs og søge en vej, der ikke handlede om at vinde, men om at skabe kontakt og forståelse.

Det var her, jeg fik øjnene op for mediation – eller konfliktmægling, som det også kaldes. Jeg fandt en dyb mening i at hjælpe mennesker med at genskabe dialogen og finde holdbare løsninger. Jeg havde endelig fundet min rette hylde – et sted, hvor jeg kunne bruge mine evner til at gøre en reel forskel for andre.

Min mission er at hjælpe dig med at navigere i de konflikter, som du møder på din vej og dermed opnå mere ro i sindet. Med mig ved din side er du ikke alene. 

Jeg tilbyder personlig 1:1 rådgivning og konfliktmægling